Wordt u supporter van Dabar?

Achtergrond
Al ruim 30 jaar brengen wij op enthousiaste wijze onze overtuiging over op een breed publiek. Gospelkoor Dabar verzorgt optredens in kerkelijke diensten, maar treedt ook steeds vaker op buiten de muren van de kerk. Ook organiseren wij met regelmaat zelf concerten, waarbij wij altijd openstaan voor samenwerking met andere koren. In de loop der jaren heeft Dabar zich ontwikkeld tot een koor met meer dan 40 leden die, elk vanuit hun eigen verschillende achtergrond, op deze manier samen hun geloof willen uitdragen. Dabar wordt begeleid door een swingende band, bestaande uit piano, drums, bas, hammond en percussie.

Ambitieus 
Wij hebben de ambitie het beste gospelkoor van Noord-Nederland te worden. In 2012 heeft Dabar de prestigieuze Vecht Gospel Award gewonnen. In 2013 heeftDabar meegedaan aan de EO-competitie ‘Nederland zingt steeds beter’. Dabar eindigde daarin bij de beste 10 koren van Nederland.

Jury Vecht Gospel Award 2012:
“Mooi koor! Echte gospelsound en een geweldige band! Jullie maken echt contact met het publiek. Vol energie vanaf het eerste nummer. Echt te gek.”

Jury ‘Nederland Zingt Steeds Beter’:
“Een koor met potentie! Interessant repertoire en goed gebracht. Hier wil je meer van horen.”

Kwaliteitsslag 
De laatste jaren werkt Gospelkoor Dabar aan een voortdurende kwaliteitsverbetering. Daarbij richten wij onze blik nog meer op het verzorgen van laagdrempelige optredens, die toegankelijk zijn voor een breed publiek in de regio Stadskanaal.Deze kwaliteitsslag brengt de nodige investeringen met zich mee op gebied van zang, band en techniek.

2015-2016
Gedurende het hele jaar staan er verschillende leuke activiteiten gepland. De plannen zijn onder meer:

  • Deelname aan de Bottroper Gospelnacht
  • De derde editie van het Kanaalstreek Gospelfestival
  • Deelname aan Gospelkirchentag in Duitsland; het grootste gospelfestival van Europa

Supporters
Voor de bekostiging van deze investeringen zijn wij op zoek naar donateurs en sponsoren. Wij zouden u graag verwelkomen als supporter van Dabar. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen, bijvoorbeeld als donateur, sponsor of hoofdsponsor (inclusief vermelding op onze aanhanger!). 

Wat krijgt u ervoor terug? 
Allereerst een stuk betrokkenheid bijhet koor. Maar ook zeker publiciteit. Wij hebben een goed bezochte website. Daarnaast verzorgen wij zeer regelmatig optredens, waarvoor middels posters veel reclame gemaakt wordt. Bij optredens van Dabar is de aanhanger altijd herkenbaar aanwezig.

Contact
Voor meer informatie en/of vragen contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda:

Geen geplande activiteiten