A Midwinter's Tale

Komende woensdag (11 januari) is het zo ver! Dan staan wij weer in Geert Teis. Dit keer met niemand minder dan Pia Douwes. Zij reist de komende periode langs verschillende theaters met de voorstelling A Midwinter's Tale. In elk theater krijgt zij medewerking van een plaatselijk koor, in dit geval van Gospelkoor Dabar! 

Over de voorstelling 
Winter. Knetterend haardvuur, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Te midden van sneeuw en ijs heerlijk genieten van muziek met een winters thema. Gaat u deze winter mee op reis met Pia Douwes?

Als één van Europa’s meest succesvolle musicalactrices vult ze deze avond de zaal met warmte en gezelligheid. Door het zingen van bekende klassiekers uit de musical en filmwereld, zoals Cold as Ice en Let the sun shine, vergeet u al snel hoe koud het buiten is. Pia Douwes zorgt er met een zeer divers programma voor dat de hele zaal gaat gloeien en zelfs al iets van een lentegevoel gaat ervaren.

Pia wordt in deze productie ondersteund door het orkest van Max Smeets en het Knoalster Gospelkoor Dabar. Trek dus uw warme jas aan en dikke sjaal om, kom naar het theater en geniet van Pia’s hartverwarmende winterreis. Zo komen we de winter wel door!

De avond begint om 20.00 uur en het goede nieuws is, er zijn nog kaarten! U kunt ze bestellen bij de theaterkassa van Geert Teis of online via https://www.theatergeertteis.nl/voorstellingen/pia-douwes

 

Poster A Midwinter27s Tale

Agenda:

Geen geplande activiteiten